crew 03.jpg

Köp av biljett

Vi vill att alla ska kunna njuta av den fantastiska musiken från Grease, därför kommer vår konsert att sändas live på youtube, helt gratis. Länken kommer att släppas inom kort på webbplatsen och våra sociala medier. Klicka på knappen "live" nedan  för att lämna din kontaktinfo och vara säker på att du får en länk till live sändningen på youtube.

 

Det går inte längre att köpa biljett till att se denna tillställning på plats i Gibson auditorium alla biljetter är slutsålda. Det går att ställa sig i kö i hopp om att restriktionerna släpper det gör du genom att fylla i följande kontakt fält. Biljetten är inte giltig om den inte blivit bekräftad via mail.

  • Facebook Social Ikon
  • Instagram
 
saga.jpg

Konsert tillfällen:

23/4-21 klockan 18:00 

24/4-21 klockan 16:00 

24/4-21 klockan 20:00

Biljettpris för att se showen LIVE i Gibson Tingsryd:

250 kronor.

 

Tyvärr är alla konsertdatum för denna show fullbokade, det går ändå att boka biljett som vanligt. Du kommer istället för att få en biljett, hamna i kö i hopp om att covid-19 restriktionerna lättar. 

Tack för din bokning! 

OBS: Biljetten är giltig när du fått en bekräftelse via mail, då vi har få platser och många som bokar. Du betalar på plats i efterhand för att minska risken att du betalar utan att få en biljett.

 
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now