Linus Theo gura 02.jpg

THE BEGINNING OF GREASE

Arvid trummor.jpg
Linus Theo gura 02.jpg
Nils Arvid blås 01.jpg

När vi startade "Grease In Concert" var det bara en idé, vi fick idéen tidigt i 2020 och bestämde där och då att vi skulle framföra en konsert med låtar inspirerade från Grease. Då visste vi inte vad som väntade.

När vi sedan drog igång projektet i augusti fanns det ganska mycket som gick fel. Vi hade nästan bestämt oss för att inte genomföra konserten. Vi var inne på att bara göra ett litet band istället och gigga lite låtar. Men så blev det inte. 

Covid-19 har nu kommit oss i vägen för att framföra vår show men detta stoppar oss inte, vi kommer att ha tre show tillfällen med åtta besökare på varje show. Vår första tanke när restriktionerna kom och det endast var tillåtet att ta in åtta personer var, nu får vi lägga av på riktigt. Hur ska vi bedriva en show med endast åtta personer i konsertsalen. Ur ett ekonomiskt perspektiv kändes det helt omöjligt. HUR ska vi finansiera detta? 

Vi beslutade att kavla upp armarna och hitta en lösning, så länge vi går plus minus noll kan vi genomföra showen. Vi gjorde en noll budget, tog bort alla möjliga utgifter eftersom det inte fanns några inkomster.

Tack vare vår fantastiska skola Academy of Music and Business, nära och kära som ställer upp, våra fantastiska sponsorer och väldigt hårt arbete gjorde vi alla showen möjlig. 

Klicka                    för att lämna din kontaktinfo och vara säker på att du får en länk till live sändningen på youtube.

 
 
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now